Meet The Bizzomates

We zijn een team van ruim 50 man, maar door onze drie verschillende locaties heb je overal het gevoel dat je bij een ‘klein’ bedrijf werkt. Iedere locatie heeft zijn eigen sfeer en tradities maar we blijven verbonden door onze sterke en gedeelde cultuur, waarbij ‘verantwoordelijkheid nemen’ en ‘work hard, play hard’ de hoofdrol spelen.

Wil je weten hoe het écht is om te werken bij Bizzomate? Lees dan de verhalen van deze Bizzomates. Zij laten je zien hoe het is om bij ons te werken en hoe ze bij Bizzomate de mogelijkheid krijgen een bijdrage te leveren aan een betere wereld…

meer over Kenny

Ik ben Kenny, 27 jaar en woon in Roermond. Na veel verschillende paden bewandeld te hebben ben ik terechtgekomen bij de Koninklijke Marine. Toen ik eindelijk de meeste van mijn wilde haren op zee verloren had was het tijd voor een nieuwe uitdaging en zo ben ik bij Bizzomate terechtgekomen. Verder doe ik graag motorrijden, tuinieren of experimenteren in de keuken. In de avonduren maak ik graag iedereen blij met een lekkere alcoholische versnapering.
Vind je het leuk om meer te weten over hoe ik het bij Bizzomate vind?
Neem gerust contact op: linkedin.com/in/kennycuijpers

Kenny Cuijpers

“De mensen bij Bizzomate vormen een zeer hechte groep. Hier heerst dezelfde mentaliteit die me bij defensie zo aansprak, echte teamgeest"

"Inderdaad, de techniek achter een boordkanon van een marineschip is nét even anders dan een Mendix-applicatie. Toch zag ik voldoende overeenkomsten tussen werken voor Bizzomate en mijn vorige baan bij de marine, want ook daar draait het om technologie. Nu ben ik helemaal klaar om helemaal in Mendix te duiken"

meer over Kenny

meer over Koen

Ik ben Koen, 30 jaar en geboren en getogen Sjeng (Maastrichtenaar). Na 10 jaar buiten Maastricht te hebben gewoond ben ik sinds 2 jaar weer terug en sindsdien ook helemaal op mijn plek bij Bizzomate. Mijn vrije tijd breng ik graag door achter het fornuis en met het uitzoeken van obscure gadgets. Mijn favoriete bezittingen zijn dan ook mijn pizza oven en mechanische toetsenbord.
Vind je het leuk om meer te weten over Bizzomate, neem gerust contact op.
https://www.linkedin.com/in/brouwerskoen/

Koen Brouwers

"We krijgen hier de tijd en de middelen om echt beter te worden.

We werken bij Bizzomate allemaal tachtig procent declarabel, tien procent is voor onze mvo-projecten en tien procent kun je aan jezelf besteden. In het begin voelde ik me daar een beetje schuldig over, ik wilde natuurlijk zo declarabel mogelijk zijn. Nu doe ik dat niet meer, omdat we echt de kans krijgen om beter te worden.”

meer over Koen

meer over Rosalie

Ik ben Rosalie, 25 jaar, opgegroeid in het Westland en inmiddels al 9 jaar import-Tilburger. Sinds januari 2021 heb ik als muzikant in de IT mijn weg helemaal gevonden bij Bizzomate. Doorgaans vind je mij met een gitaar in m'n handen of rond de tafel met vrienden voor een sessie Dungeons & Dragons. Overigens kun je me altijd warm maken voor een deep dive in Japanse grammatica.
Vind je het leuk om meer te weten over hoe ik het bij Bizzomate vind?
https://www.linkedin.com/in/rosalie-zuijderwijk-412984129/

Rosalie Zuijderwijk

"Ik dacht altijd dat je een soort whizzkid moest zijn als je in de IT wilde werken"

Dat kon toch niets voor mij zijn? Het gaat hier om analytisch denken, dat heb je wel nodig. Vraagstukken in stukjes kunnen ophakken. Mensen denken bij technologie misschien niet direct aan creativiteit, maar er zijn zoveel manieren om creativiteit toe te passen; hier moet je denken in oplossingen, ook voor de klant.”

meer over Rosalie

meer over Bjorn

Ik ben Bjorn: Met een aantal vrienden kijken we trouw samen iedere Formule 1 race. Om het nog gezelliger te maken zijn we ooit begonnen met een simpele ciabattas en een biertje tijdens de race. Nu, vele races later is deze activiteit een hele happening geworden. ’s Avonds serveren we het diner in de sferen van de Grand Prix en halen we van alles uit de kast om het elkaar zo smakelijk mogelijk te maken. “
Ben je benieuwd hoe ik mij kennis als Mendix consultant nu kan inzetten als scrum master? Vraag het mij zelf en neem contact op via LinkedIn
https://www.linkedin.com/in/bjorn-meulenberg/

Bjorn Meulenberg

"Als je hier solliciteert, is het net alsof je op de koffie komt bij een bekende"

De sfeer hier is heel open, het voelt ook wel een beetje als een vriendengroep. Er is ruimte voor serieuze zaken én grappen, een heel stimulerende omgeving om te leren. Dit is mijn eerste baan. Dat was pittig in het begin omdat er een grote mate van zelfstandigheid van je verwacht wordt".

meer over Bjorn

meer over Valentijn

Hoi, Ik ben Valentijn, en ben 33 jaar oud. Een van mijn favorieten bezigheden is reizen. Het hoeft niet heel lang, maar het liefst wel heel vaak. Meestal rijden we op vrijdag naar een stad ergens in Europa. Na een diner, overnachting en ontbijt is vaak de conclusie dat we nog niets hebben gezien en weer eens terug zouden moeten komen.
Wil je meer weten over het werk dat Valentijn doet? Zoek hem eens op op LinkedIn en neem contact op:
https://www.linkedin.com/in/valentijn-van-spijker-37457a25/

Valentijn van Spijker

"De sfeer bij Bizzomate is heel gezellig, het is op een prettige wijze ook hectisch"

"Dit is geen typisch IT-bedrijf waar je vijf dagen gedetacheerd wordt en waarmee je nauwelijks verbinding voelt. Ik ben er altijd bang voor dat iemand zegt: dit is jouw taak, ga het maar uitvoeren. Ik wil juist alle mogelijkheden pakken. En dat kan hier.”

meer over Valentijn

meer over Alexander

Als rauwe rotterdammer werkend bij een levendig limburgs bedrijf tracht ik mijn integratie hier te stimuleren, door o.a. bourgondische aspecten in mijn leven te integreren. Concreet houdt dat in, floreren, door alles over wijn en risotto te leren. Mijn eerste carnaval heb ik hier met collega's lopen vieren, slechte muziek, leuke mensen, heel veel bieren. https://www.linkedin.com/in/alexander-brinkhuis/

Alexander Binkhuis

“Enerzijds is het bedrijf heel losjes, informeel en toegankelijk; aan de andere kant wordt er zeer serieus gewerkt aan mooie projecten.”

“Ons MVO-werk heeft een enorme meerwaarde, voor alle betrokkenen. Het geeft mij veel voldoening om goed te kunnen doen, mensen te kunnen helpen en collega’s in een andere setting te zien.”

meer over Alexander

Hoe zijn we georganiseerd?

Gidsen Team

Traditionele managers die je precies vertellen wat je moet doen, vind je niet bij ons. De Bizzomates zijn allemaal intelligente, verantwoordelijke volwassenen die prima hun eigen beslissingen kunnen nemen. Bizzomate heeft een helder doel en dat is Samen Groeien .

Het bedrijf wordt in goede banen geleid door ons Gidsen Team, een team van zes ervaren mensen die je elk op hun eigen focusgebied ondersteunen bij je ontwikkeling. Zij geven je de vrijheid om fouten te maken en ervan te leren, staan altijd achter je, en helpen je bij het bepalen van jouw eigen groeipad in onze organisatie.

De Gidsen zetten de kaders uit voor de toekomst en dagen je uit mee te denken over deze toekomst en de gidsen ook maximaal uit te dagen, zodat zij ook kunnen groeien.

Gildes en Teams

We willen snel kunnen meebewegen met veranderingen in de markt en in de maatschappij. Daarom hebben wij gekozen voor een platte organisatiestructuur waarbij we werken met een netwerk van teams. We zien onze organisatie meer als een organische vorm.
Deze structuur stelt ons in staat om veel van elkaar te leren en snel belangrijke beslissingen te nemen.

We hebben Teams voor klant projecten en ook rond belangrijke thema’s, zoals recruitment en Gildes voor IT-architectuur, scrum of data. Je kunt in verschillende teams zitten en elk heeft een eigen doel.

Heb je genoeg kennis over een onderwerp of vind je een ander thema of project toch interessanter? Dan schuif je gewoon door naar een andere Gilde of je richt er zelf eentje op. We zien dit als ondernemerschap binnen Bizzomate.

Te winnen awards

Successen moet je vieren; dat hoor je vaker, maar hoe zorg je ervoor dat dat ook echt gebeurt? Daar hebben wij twee awards voor.

Employee of the quarter’- award

Dit is een prijs van de Bizzomates aan de Bizzomates. Gedurende het kwartaal kan iedereen iedereen nomineren, bijvoorbeeld op het gebied van MVO, onze kernwaarden, of het thema eigenaarschap. Een jury van drie medewerkers bepaalt vervolgens de winnaar. Win je? Dan levert je dat eeuwige roem op én een plekje in de jury voor het volgende kwartaal.

Grande cojones picantes’-award

Dit is een prijs voor degene die zijn nek echt durft uit te steken en daarbij eventueel jammerlijk faalde. Fouten maken mag bij ons, dus een award voor degene die dat overkomt, hoort daar ook bij.

Je kan trots vertellen over je ‘epic failure’ aan je collega’s en leg je uit wat je volgende keer beter zou doen, zodat iedereen ervan leert. Je inzichten daarover baseer je op een heerlijk etentje in een sterrentent, waar perfectie de boventoon voert.

Eigenaarschap

Een Bizzomate kijkt nooit de andere kant op. Als je iets ziet, onderneem je actie. Eigenaarschap betekent niet dat je alles alleen hoeft te doen. Het betekent ook dat je hulp inschakelt als dat nodig is.

De verantwoordelijkheid is wel van jou, jij bezit het! Als het goed gaat, mag je er trots op zijn en als het fout gaat, neem je je verlies en kijk je wat je moet doen om je fouten te corrigeren of ervan te leren. Het betekent ook dat je veel verantwoordelijkheid krijgt om de keuzes te maken in je werk die jou het beste lijken, zonder dat een manager je exact vertelt wat je moet doen. Medewerkers die die vrijheid krijgen maken betere keuzes en zijn gelukkiger in hun werk, geloven wij.

In je eerste drie maanden bij ons krijg je altijd een ‘buddy’ toegewezen. Je buddy leert je alles wat je nodig hebt voor je nieuwe functie en leert je hoe wij ‘eigenaarschap’ invullen. Ook krijg je vier keer per jaar een coachingsgesprek met één van de leden van ons Gidsen Team. Zo ben jij in ‘no time’ in staat je eigen invulling te geven aan eigenaarschap.Meer weten?
news

Bizzomate is een Great Place to Work

Bizzomate behaalt Great Place To Work-certificering

news

Feedback voor groei

TruQu ondersteunt Bizzomate-medewerkers bij persoonlijke groei & ontwikkeling

blog

Samen Groeien

Bizzomate zet vol in op ‘samen groeien’, maar wat betekent dat?

Klik en ontdek of we een match zijn

Speel de Bizzomate BINGO

Yeah, we're looking for you!

Bekijk hier de vacatures
Kwaliteit
Design
Low Code
Eigenaarschap
Jouw input hier
Bier (of fris)
Samen
Persoonlijke groei
Maatschappelijke verantwoordelijkheid
Sociaal vangnet
Verantwoordelijkheid
Waarde leveren