Bizzomates

Jenny Pouwels: “In mijn werk bij Bizzomate komt alles samen”

Bizzomate is niet zomaar een IT-bedrijf. We dragen ondernemerschap een warm hart toe, gestoeld op vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen. Samen groeien betekent voor ons: klaar staan voor onze klanten, voor elkaar en voor de maatschappij. Hier werken bijzondere mensen, met zeer diverse achtergronden en opleidingen. Jenny Pouwels werkt bijna 3 jaar bij Bizzomate en is blij met de ruimte die ze krijgt om klanten echt verder te helpen.

Bij Bizzomate krijg je de ruimte om:

  • Afwisselend werk te doen;
  • Jezelf te ontwikkelen op een manier die goed bij je past;
  • In teamverband klanten te helpen om de volgende stap te zetten.

Jenny is Mendix consultant bij Bizzomate sinds begin 2020. Na haar IT-opleiding werkte ze een aantal jaar als integratieconsultant. Na een aantal jaar wilde ze iets anders gaan doen en ging ze op zoek naar een functie waarin ze in teamverband met nieuwe technologie aan de slag kon gaan. Daarom is ze op zoek gegaan naar een rol waarbij ze haar bestaande kennis kon inzetten, en tegelijkertijd de ruimte kreeg om zichzelf nieuwe kennis eigen te maken.

“Ik werkte bij een heel leuk bedrijf, met een heel prettige cultuur. Ik werkte voornamelijk zelfstandig bij de klant, en miste het werken in een team. Ook wilde ik aan de slag met een nieuwe technologie, waarna ik op zoek ben gegaan naar een bedrijf waar ik mijzelf op meerdere gebieden kon ontwikkelen. Tegelijkertijd moest het bedrijf minstens zo’n prettige omgeving bieden als bij mijn vorige werkgever. Via een oud-studiegenoot kwam ik toen bij Bizzomate terecht en ben ik aan de slag gegaan als Mendix-consultant.”

“Ik combineer hier de ervaring die ik heb opgedaan als integratieconsultant met alle mogelijkheden die je krijgt als Mendix-consultant bij Bizzomate. In mijn huidige rol komt alles samen, mijn passie voor integratietrajecten, contact met leuke klanten, werken in teamverband en de vrijheid om mezelf te ontwikkelen. Die afwisseling vind ik belangrijk want ik kan nooit kiezen tussen alleen maar ontwikkelen, of alleen maar adviseren.”

Rustig blijven is mijn superpower
De kwaliteiten die je van anderen onderscheiden noemen we bij Bizzomate superpowers, we stimuleren de ontwikkeling van die superpowers op een manier die bij je past. “Bij Bizzomate krijg je tijd om te besteden aan je persoonlijke ontwikkeling. Ik gebruik die graag om vakliteratuur te lezen, die ik op kosten van Bizzomate kan aanschaffen. Daarnaast ondersteunt Bizzomate mij met een coachingstraject, waarbij een onafhankelijke coach wordt gezocht die mij verder kan helpen in mijn ontwikkeling en carrière. Dat vind ik bijzonder en veelzeggend; je kunt echt groeien op een manier die bij je past.”

“In mijn werk is mijn superpower dat ik altijd rustig en aandachtig luister, ongeacht de situatie. Het helpt mij en de klant om goed te prioriteren. Het komt wel eens voor dat mensen heel gepassioneerd zijn over een mogelijk oplossingsrichting, maar het helpt daarbij om ook te kijken naar de feiten, planning, gemaakte afspraken en het grotere plaatje. Ik ben goed in staat om daarin niet te oordelen en ik merk dat klanten dat erg kunnen waarderen.”

Samen schuttingen plaatsen met je collega’s
Bij Bizzomate krijgen collega’s ook tijd om te besteden aan MVO-doelen. Dit maakt de afwisseling in Jenny’s werk compleet. “Ik heb geen ‘vaste’ MVO-opdracht zoals sommige collega’s hebben. Ik vind het leuk om mee te gaan met de dagen die vanuit Stichting Present worden georganiseerd. Dan gaan we vaak met een groep collega’s aan de slag om klussen uit te voeren voor mensen die daar zelf niet meer toe in staat zijn. Zo hebben we eens een schutting geplaatst. Iets dat de meesten van ons nog nooit hadden gedaan, maar met elkaar is het toch gelukt. Op zo’n manier met je collega’s samenwerken, vind ik heel leuk en versterkt het teamgevoel. Tegelijkertijd is het ook mooi om mensen op zo’n manier verder te kunnen helpen.”

Uitdaging op de eerste dag
Jenny’s meest hectische moment bij Bizzomate vond plaats tijdens de overdracht met een collega voor een nieuwe opdrachtgever. “Ik was goed gebriefd door de collega die het account aan mij overdroeg, en zou daar maandag aan de slag gaan. Omdat ik graag goed voorbereid van start ga, heb ik de dag daarvoor ingebeld bij de dagelijkse bespreking om wat informatie mee te krijgen. Juist die dag was er een fout in de data ontstaan, waardoor de app niet bruikbaar was voor een grote groep gebruikers. Ik moest toen razendsnel allerlei zaken uitzoeken en terugkoppelen richting de klant. Uiteindelijk hebben we het probleem die dag nog weten op te lossen, en gezamenlijk de communicatie richting de klant opgepakt, waardoor we nog steeds prettig met elkaar samenwerken. Dat was wel een leerzame dag.”

“Die dag illustreert goed hoe wij samenwerken met onze klanten. Wij zijn niet zomaar een inhuurkracht. We bedenken met elkaar een plan, werken het uit en helpen de klant verder. We doen het echt samen. Daarom vertrouwen onze klanten ons ook in moeilijke situaties. Vanuit Bizzomate krijg je ook veel verantwoordelijkheid, waarbij je eigen creativiteit, kennis en kunde worden getest maar ook gewaardeerd. Het geeft mij veel voldoening om te zien dat klanten mede dankzij jouw input een flinke stap vooruit kunnen zetten.”

Is werken bij Bizzomate iets voor jou?
Houd jij net als Jenny van een afwisselende baan, waarin je met jouw ideeën en kennis een groot verschil kan maken voor klanten? Kijk dan eens naar onze vacatures.

Meer lezen?

blog

10 jaar MVO: “In weinig tijd kun je veel betekenen voor anderen”

MVO zit sinds de oprichting al in ons DNA. Ontdek wat dat ons heeft gebracht en raak geïnspireerd door drie mooie MVO-projecten

blog

Zo zorgen we bij Bizzomate dat je écht kunt doen waar je goed in bent

Hoe ontdek je waar je energie van krijgt in je werk? Een drijfverenanalyse van Profile Dynamics helpt je daarbij

bizzomates

Dennes: “Anne verruimt mijn blik op het leven en geeft me zelfvertrouwen.”

Onze collega Anne is wandelmaatje van Dennes. De wandelingen met Anne zijn heel betekenisvol voor hem en geven hem weer zelfvertrouwen.

blog

Jan Boekel: “Mijn eerste rol paste niet bij mij, toch kreeg ik de ruimte om te groeien”

Jan werkt bijna 4 jaar bij Bizzomate, kwam binnen als Mendix-consultant maar heeft nu een heel andere rol.

blog

Vijf lessen over het bouwen van een succesvol IT-consultancybedrijf

In een blog op Consultancy.nl deelt Marc Gelissen zijn 5 lessen om tot een succesvol IT-consultancybedrijf te komen.

blog

Karin: “Mede dankzij Jort voel ik me weer onderdeel van het gewone leven”

Onze Collega Jort is al twee jaar MVO-maatje van Karin. Ontdek waarom zij zoveel positieve energie krijgt van haar wandelingen met Jort.

news

Marc Gelissen: “Wij willen het leukste en beste bedrijf zijn om mee en voor te werken, nu en over 10 jaar”

Hoe ziet oprichter Marc de toekomst? Werken we over 10 jaar nog steeds zonder managers? En welke type klanten hebben we dan?

blog

Marc Gelissen: “Voor we het wisten, werden we twee keer Mendix- partner of the year”

Ontdek hoe we meer vorm gaven aan ons everlasting goal ‘samen groeien’ en doorgroeiden tot een bedrijf van zeventig collega’s

blog

10 jaar Bizzomate: “Bij Bizzomate is er altijd oog geweest voor elkaar, dat gaat verder dan alleen je werk”

Collega Bart Poelmans die al ruim 10 jaar in dienst is, ziet veel overeenkomsten met zijn beginperiode bij Bizzomate

blog

10 jaar Bizzomate: “Deel uitmaken van de ontwikkeling van je collega’s geeft heel veel energie”

Collega Charles Bronzwaer was er al bij tijdens de hectische beginfase van Bizzomate en deelt zijn belevenissen

blog

10 jaar MVO: “In weinig tijd kun je veel betekenen voor anderen”

MVO zit sinds de oprichting al in ons DNA. Ontdek wat dat ons heeft gebracht en raak geïnspireerd door drie mooie MVO-projecten

blog

Zo zorgen we bij Bizzomate dat je écht kunt doen waar je goed in bent

Hoe ontdek je waar je energie van krijgt in je werk? Een drijfverenanalyse van Profile Dynamics helpt je daarbij

bizzomates

Dennes: “Anne verruimt mijn blik op het leven en geeft me zelfvertrouwen.”

Onze collega Anne is wandelmaatje van Dennes. De wandelingen met Anne zijn heel betekenisvol voor hem en geven hem weer zelfvertrouwen.

blog

Jan Boekel: “Mijn eerste rol paste niet bij mij, toch kreeg ik de ruimte om te groeien”

Jan werkt bijna 4 jaar bij Bizzomate, kwam binnen als Mendix-consultant maar heeft nu een heel andere rol.

blog

Vijf lessen over het bouwen van een succesvol IT-consultancybedrijf

In een blog op Consultancy.nl deelt Marc Gelissen zijn 5 lessen om tot een succesvol IT-consultancybedrijf te komen.

blog

Karin: “Mede dankzij Jort voel ik me weer onderdeel van het gewone leven”

Onze Collega Jort is al twee jaar MVO-maatje van Karin. Ontdek waarom zij zoveel positieve energie krijgt van haar wandelingen met Jort.

news

Marc Gelissen: “Wij willen het leukste en beste bedrijf zijn om mee en voor te werken, nu en over 10 jaar”

Hoe ziet oprichter Marc de toekomst? Werken we over 10 jaar nog steeds zonder managers? En welke type klanten hebben we dan?

blog

Marc Gelissen: “Voor we het wisten, werden we twee keer Mendix- partner of the year”

Ontdek hoe we meer vorm gaven aan ons everlasting goal ‘samen groeien’ en doorgroeiden tot een bedrijf van zeventig collega’s

blog

10 jaar Bizzomate: “Bij Bizzomate is er altijd oog geweest voor elkaar, dat gaat verder dan alleen je werk”

Collega Bart Poelmans die al ruim 10 jaar in dienst is, ziet veel overeenkomsten met zijn beginperiode bij Bizzomate

blog

10 jaar Bizzomate: “Deel uitmaken van de ontwikkeling van je collega’s geeft heel veel energie”

Collega Charles Bronzwaer was er al bij tijdens de hectische beginfase van Bizzomate en deelt zijn belevenissen